Hoe kan ik betalen?

Betaalmethoden

Zodra je jouw nieuwe pantoffels hebt gevonden, kun je ze bestellen bij de webshop die ze aanbiedt. Wij bieden alleen een overzicht van alle pantoffels, we verkopen ze zelf niet. Je dient dus te betalen bij de webshop die de pantoffels aanbiedt. Op die website kun je dus ook meer lezen over de betalingsmethoden die aangeboden worden.

Betaalmogelijkheden

In Nederland worden verschillende online betaalmethoden gebruikt. Enkele populaire online betaalmethoden in Nederland zijn:

  • iDEAL: iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Het is een directe online overboeking vanuit de bankrekening van de klant naar de bankrekening van de verkoper. Bijna alle Nederlandse banken ondersteunen iDEAL.
  • Creditcards: Creditcards, zoals Visa en Mastercard, worden veel gebruikt voor online betalingen in Nederland. Klanten kunnen hun creditcardgegevens invoeren tijdens het afrekenen en de betaling wordt vervolgens verwerkt via de creditcardmaatschappij.
  • PayPal: PayPal is een populaire online betalingsdienst die wereldwijd wordt gebruikt. Het stelt gebruikers in staat om geld over te maken en te ontvangen via een e-mailadres, zonder bankgegevens te delen. PayPal is wijdverspreid en wordt veel gebruikt door zowel consumenten als bedrijven.
  • Achteraf betalen: bij de meeste webshops kun je tegenwoordig ook achteraf betalen middels Klarna of AfterPay. Zo kun je eerst de bestelling ontvangen (en passen) om vervolgens alleen te betalen voor de artikelen die je wil houden.

Als je zeker wil weten welke betaalmethoden er van toepassing zijn bij de webshop waar jij je pantoffels hebt besteld, raden we aan om de desbetreffende webshop te raadplegen.