Je pantoffels snel thuis

Verzending pantoffels

Pantoffels.nl is een vergelijkingssite die een overzicht biedt van allerlei verschillende pantoffels over het gehele internet. De bestelling die je plaatst, plaats je dus bij een webshop. Als je het verzendbeleid van je bestelling wil achterhalen, dien je dus contact op te nemen bij de webshop waar je de sloffen besteld hebt. Pantoffels.nl is niet verantwoordelijk voor de bezorging en kan dit dus ook niet inzien.

Wat is de levertijd?

Per webshop kan het verschillen wat de levertijd is. Dit kun je het beste op de website van de webshop zelf opzoeken of navragen. Meestal kun je deze informatie terugvinden op de verzendpagina of anders tussen de veelgestelde vragen.

Door wie wordt het pakket bezorgd?

Het kan per webshop verschillen welke leverancier er gebruikt wordt. Soms kun je zelfs kiezen tussen verschillende soorten leveranciers. Bekijk de informatie van de webshop waar je de sloffen hebt besteld om zeker te zijn wie het pakket bezorgt. In de meeste gevallen is dat binnen Nederland PostNL of DHL, maar dit kan ook een andere bezorger zijn. Wil je het echt graag weten? Neem dan even contact op met de webshop waar je de pantoffels besteld hebt of wil bestellen.