Antwoorden op

Veel gestelde vragen

Heb jij een brandende vraag waar je het antwoord niet op kunt vinden? Bekijk dan zeker even onze veelgestelde vragen! Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

We hebben een enorme collectie sloffen van over het hele web verzameld, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben we veel verschillende filteropties. Maak alvast de keuze voor: je maat, kleur, materiaal en eventueel merk. Op die manier krijg je een veel kleinere selectie met allemaal producten die voldoen aan jouw wensen.

Pantoffels.nl is een vergelijkingssite. We verkopen zelf geen pantoffels, maar zorgen ervoor dat jij een makkelijk totaaloverzicht hebt van alle pantoffels op internet. Op die manier kun jij zonder allemaal verschillende websites af te struinen heel makkelijk jouw nieuwe sloffen vinden.

We verkopen zelf geen pantoffels, dus we hebben ook geen retourbeleid. We raden aan om de retourregels van de desbetreffende webshop door te nemen waar je de pantoffels wil gaan kopen. Op die manier weet je zeker wat het beleid is voordat je een aankoop doet.

We verkopen geen pantoffels, dus we hebben ook geen inzicht in de verzending. We raden je aan om het verzendbeleid van de desbetreffende webshop (waar jij je sloffen hebt besteld) door te nemen. Zij hebben inzicht in de leverdatum en kunnen dit aan jou doorgeven.