Onze partners

Onze winkels

Pantoffels.nl licht een breed scala aan kwalitatief goede pantoffels uit. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband met verschillende affiliate partners die in het bezit zijn van een schoenen webshop. Op de website vind je een uitgebreid aanbod aan pantoffels, sloffen en meer; zodat de klant de beste pantoffels kan selecteren, vergelijken en aankopen. Door een groot netwerk aan partners slaagt Pantoffels.nl erin om een compleet aanbod aan pantoffels te vertonen.

Samenwerken?

Pantoffels.nl is een affiliate webshop die samenwerkt met externe pantoffel webshops. Om de klant het beste van dienst te zijn met een zo compleet mogelijk aanbod is Pantoffels.nl voortdurend op zoek naar nieuwe partners. Beschik jij over een pantoffel/schoenen webshop en wil je samenwerken met Pantoffels.nl? Sluit je dan aan als een van onze affiliate partners en spreek een breed publiek aan. Optimaliseer de vindbaarheid van jouw producten bij jouw doelgroep. Wij zetten in op optimale vindbaarheid en zijn expert op het gebied van SEO optimalisering. Klanten worden direct vanuit Pantoffels.nl doorgestuurd naar jouw eigen webshop. Daardoor zorgt een samenwerking op Pantoffels.nl al snel voor meer zichtbaarheid van jouw producten en webshop.

Adverteren?

Wil jij een bredere doelgroep aanspreken met jouw producten? Sluit je dan aan als partner en zorg dat jouw pantoffels worden verkocht. Heb je eventueel interesse in een andere manier van adverteren zoals een gastblog of wil je linkpartner worden? Neem dan voor meer informatie contact op via het contactformulier.

Aansluiten als affiliatepartner?

Beschik jij over een webshop met pantoffels en bereik je nog niet goed genoeg jouw doelgroep? Sluit je dan aan als affiliate partner en zorg voor betere vindbaarheid van jouw producten. Neem contact met ons op via het contactformulier zodat we de samenwerkingsmogelijkheden kunnen bespreken. Wie weet zie je binnenkort jouw pantoffels terug op Pantoffels.nl.

Schoenenwinkel.nl logo Ziengs logo Otto logo Hunkemöller logo Nelson logo Shoemixx logo Bonprix logo UGG logo Kleertjes.com logo Klingel logo Schuurman Schoenen logo