Fun pantoffels Kids pantoffels Heren pantoffels Dames pantoffels

Kinderpantoffels


Hier vind je ons uitgebreide assortiment kinderpantoffels. De meest uiteenlopende modellen pluche en kleuren in verschillende prijsklassen. Het basismateriaal bestaat uit vaak uit zacht pluche met versteviging waar dit nodig is. De vormgeving volgt prima de vorm van het voetje, waardoor de kinderpantoffel goed aan de voet blijft zitten zonder drukpunten. De zool zelf bestaat meestal uit steviger materiaal met antislip, dus ook op gladde vloeren hebben de kinderslofjes een goede grip.

Wie herkent het niet? Schoenen vol zand, modder of nat van de regen? Kinderen die buiten spelen worden vies. Heerlijk, maar niet echt fijn als vervolgens 't huis vol rommel ligt. Leuke pantoffels voor de kinderen zijn daarom ideaal. Kies een paar leuke sloffen en je kind trekt deze met plezier aan. De vieze schoenen laat hij bij de deur staan. Ook op kinderdagverblijven of peuterspeelzalen geldt over het algemeen dat de kinderen hun schoenen uit moeten trekken. In plaats van blote voeten of gladde sokken zijn pantoffels het meest praktisch.

In onze webshop vind je de leukste kinderpantoffels en babyslofjes tegen een aantrekkelijke prijs. Zo hebben we ook slofjes van bekende figuren zoals Nijntje, Winnie the Pooh en Tijgertje. Bovendien ontvang je de bestelling snel in huis.
tik uw zoekopdracht in:

prijs: € - €

Terug naar home
HOME :: OVER ONS :: CONTACT :: DISCLAIMER